„Micubiši” ponovo na tržištu Srbije

Bez autora
Jun 13 2010

U Karađorđevoj ulici u Beogradu otvoren je novi salon „Micubišija”. Firma „Inoto” otvorila je u četvrtak u Beogradu novi salon „Micubišija”, tako da će automobili tog proizvođača, posle izvesnog zastoja, ponovo biti dostupni na na tržištu Srbije. Cene automobila će se znati iduće nedelje, a sada je prioroitetni cilj izgraditi servisnu mrežu. „Inoto” je zvanični i eksluzivni uvoznik i distributer „Micubiši Motorsa” za Srbiju i Crnu Goru, od 5. decembra, a plan je da se nakon salona u Karađorđevoj ulici otvori i moderan centar po svim standardima te firme. U salonu će biti dostupna modeli „kolt”, u verziji 3V i 5V, „lanser” u verziji „sedan” i „sportbek”, „autlender”, ASX, L200, „pajero” i naskuplji „miev”, koji zadovoljava najviše ekološke standarde.

„Micubiši” ponovo na tržištu SrbijeU Karađorđevoj ulici u Beogradu otvoren je novi salon „Micubišija”.

Firma „Inoto” otvorila je u četvrtak u Beogradu novi salon „Micubišija”, tako da će automobili tog proizvođača, posle izvesnog zastoja, ponovo biti dostupni na na tržištu Srbije.

Generalni direktor „Inota”, Dragan Koprivica kazao je da će se cene automobila znati iduće nedelje, a da je sada prioroitetni cilj izgraditi servisnu mrežu.

„Inoto” je zvanični i eksluzivni uvoznik i distributer „Micubiši Motorsa” za Srbiju i Crnu Goru, od 5. decembra, a plan je da se nakon salona u Karađorđevoj ulici otvori i moderan centar po svim standardima te firme.

U salonu će biti dostupna modeli „kolt”, u verziji 3V i 5V, „lanser” u verziji „sedan” i „sportbek”, „autlender”, ASX, L200, „pajero” i naskuplji „miev”, koji zadovoljava najviše ekološke standarde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik